Mini Cart

Bestellen & Retourneren

Bestelling via de webshop of mail

Beste klant, zodra u uw bestelling heeft geplaatst, neemt de klantenservice contact met u op. Dit om uw bestelling te bevestigen en om te kijken wanneer we een geschikt bezorg moment kunnen inplannen. Alle producten (stoelen, accessoires) die met de pakketpost meekunnen, worden GRATIS verzonden in Nederland en België.

Gratis Meubel Transport

Gratis meubel transport tot de eerste deur.

Bezorging

Bij meubeltransport bezorgen wij uw bestelling tot aan de eerste deur gratis. Doordat wij als bedrijf in een loods zijn gevestigd kan Houtenmetaal.nl goede prijzen aanbieden. Uiteraard kunnen de producten gratis afgehaald worden.

Meubeltransport.

Kosten meubel transport tot de eerste deur.

GRATIS

Retourkosten.

Retourkosten voor stoelen zijn 4 euro per doos. Vaak zijn eetkamerstoelen verpakt per 2 of 4 in een doos. Bij grotere meubels retour rekenen we een kleine vergoeding van 35 euro.

Retrourneren

Bij retourneren van uw producten vragen wij u eerst kenbaar te maken, dat u deze artikelen retour wilt sturen. Zodra wij de artikelen hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen op de staat van het product en de verpakking. Zodra dit in orde is zullen wij overgaan tot het terugstorten van uw geld. U heeft 14 dagen zichttermijn en dient het retour binnen deze 14 dagen aan te geven.