Bestellen & Retoureneren

Bestelling via de webshop of mail

Beste klant, zodra u uw bestelling heeft geplaatst, neemt de klantenservice contact met u op. Dit om uw bestelling te bevestigen en om te kijken wanneer we een geschikt bezorg moment kunnen inplannen. Alle producten (stoelen, accessoires) die met de pakketpost meekunnen, worden GRATIS verzonden in Nederland en België.

Meubel Transport

Graag kijken wij naar uw wensen van bezorging. Op kort termijn kunnen wij uw zending inplannen. Hierdoor kunt u uw bestelde meubel binnen enkele dagen in huis hebben. De verzending vind plaats via een pallet verzending of onze eigen bezorg service. Mocht uw locatie op kort termijn op de rit liggen dan kunnen wij uw meubels natuurlijk ook zelf bezorgen. Dit ligt aan het aantal bezorgingen die ingepland staan. Daarnaast komen we elke week redelijk in de hoeken van Nederland.

Nederland 25.- | België 59.-

Bezorging

Bij meubeltransport bezorgen wij uw bestelling tot aan de eerste deur voor 25.- ex. montage. Doordat wij als bedrijf in een loods zijn gevestigd kan Houtenmetaal.nl goedkope prijzen aanbieden. Uiteraard kunnen de producten gratis afgehaald worden in Bergambacht. Gelieve mailen.

Meubeltransport.

Kosten verzending meubel.

25.-

Retourkosten.

Retourkosten voor stoelen zijn gratis. Vaak zijn eetkamerstoelen verpakt per 2 of 4 in een doos. Bij grotere meubels retour rekenen we een kleine vergoeding van 35 euro.

Retrourneren

Bij retourneren van uw producten vragen wij u eerst kenbaar te maken, dat u deze artikelen retour wilt sturen. Zodra wij de artikelen hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen op de staat van het product en de verpakking. Zodra dit in orde is zullen wij overgaan tot het terugstorten van uw geld. U heeft 14 dagen zichttermijn en dient het retour binnen deze 14 dagen aan te geven.