Onze Top 10 online woonwinkels

Wie is er nu tegenwoordig niet opzoek naar een leuk interieur voor een leuke prijs. Door mijn functie in deze branche heb ik vaak te maken met een groot prijs circus. Daarnaast is de levertijd en service op sommige interieur webshops echt om te janken. Omdat ik steeds vaker de vraag krijg waar je nu echt die leuke meubels kan kopen voor een leuke prijs. Hierdoor hebben wij een lijst opgesteld van de online interieur woonwinkels en interieurmerken waar je met een gerust hart iets kunt bestellen.

HoutenMetaal

Hout en metaal.nl is ons eigen stekkie voor industriële meubels voor de leukste prijs. Daarnaast bieden ze bij een eerste aankoop 10e Korting. Op deze website kan je echt de leukste meubels scoren voor de beste prijs. Wij vinden service opmaat erg belangrijk en dan ook erg betrokken in het afhandelen en verzenden van elke bestelling. Bij een grote afname is er altijd ruimte voor een korting. Sweettt!

Kick Collection

Kick Collection is the upcoming interior brand van Nederland. Hoe Kick is dat! Met uitstek de leukste facebook acties. De prijs kwaliteits verhouding is hier echt top! Veel leuke meubels en design stoelen leuk geprijst. De moeite waard om een kijkje te nemen op de webshop om ideeen op te doen voor jou interieur.

Bekijk Kick Collection

VTWONEN

Vt wonen Wie kent het niet van tv. Vtwonen.nl een Mega assortiment. De levertijden zijn niet echt super. Uit ervaring is de levertijd bij 1 bestelling tot 3x verlengd. Het huis was al af, de housewarming was geweest. Ohja toen kwam er een muurklok eindelijk binnen. Tja niet echt amused. Het assortiment is koning.

Bekijk Vt wonen

ZUIVER

Zuiver is een Nederlands merk. Veelal design artikelen van Zuiver, erg uniek. De klokken zijn chique met messing. Deze ontwerpen zijn vaak erg goed uitgedacht, met het gebruik van de trends van nu. Zuiver ja helemaal hip! Wel aan de dure kant. Veel Zuiver designerish, weinig functioneel meubilair. Jammer je kan er als particulier niet bestellen. De Albert Kuip, OMG en Syl van Zuiver zijn mooie eetkamerstoelen met zachte pastel kleuren en velvet stoffen. Wat een warm gevoel geeft in huis.

Bekijk Zuiver

Be Pure Home

Be Pure is een Nederlands interieur merk, met een industrial style. Velvet tops, the industrial, a strong and chic interior. Niet super duur en toch de kwaliteit waar je naar opzoek bent. De collectie voelt als een geheel, gebalanceerd. Hierdoor kan je mooi combineren. De Rodeo bank is mijn favorite. Staat echt stoer tegen een zwarte of donkere muur. Uit ervaring zijn de producten goed van kwaliteit voor een ok prijs! De levertijden zijn vaak snel en de service is goed.

Bekijk Be Pure Home

Label 51

Label 51, heeft een sterk aanbod in vloerlampen en salontafels. De prijs is vaak erg goedkoop. De vloerlampen zoals de Spot is mijn favorite vloerlamp. Het ijzerenen onderstel geeft het interieur echt een industriële look. Ik heb geen leukere vloerlampen gezien dan als bij Label 51. Helaas is de kwaliteit niet altijd op orde, met stoelen zoals de Stockholm. De service van label 51 is daarin tegen prima. Problemen worden opgelost, wat je mag verwachten.

Bekijk Label 51

New Routz

New Routz is een interieurmerk dat erg industrieel, metaal aanvoelt. Het assortiment is geïnspireerd op een werkende industriële loods uit de jaren 70 vol met blueworkers. De kleur zwart komt veel voor in combinatie met puur hout. Het merk onderscheid zich met de ladenblok Jersey en ladenblok York, Columbus en de vitrine kasten Glendale. De leren handgrepen op de ladenblokken zijn een erg leuk detail. Vloerlamp Retro is ook best cool!

Bekijk New Routz